Service4IT is gevestigd in Goor. Vanuit die locatie helpt het bedrijf ondernemers bij het snel en accuraat verwerken van repeterende taken. Dit doen ze door het aanbrengen van systeemkoppelingen. Door dat proces te automatiseren kan Service4IT dubbel werk (en geld) besparen, ondernemers volledig ontzorgen en fouten voorkomen.

Eigenaar Jeroen Veehof: “Zo krijgen ondernemers meer tijd voor andere werkzaamheden die belangrijker en leuker zijn.”

Over Service4IT

Automatiseren is bij veel bedrijven al gemeengoed, maar de echte winst zit hem in het koppelen van systemen. Service4IT laat ondernemers de volgende stap in automatiseren zetten en koppelt programma's een eigen ontwikkeld framework, betrouwbaar en wordt gebruikt door diverse bedrijven.

Jeroen: “Je hoeft daarvoor niets te installeren, dus bijzonder laagdrempelig en gemakkelijk. Als er toch vragen zijn, dan zijn wij jouw aanspreekpunt en kunnen we je snel weer op weg helpen.”

Copy-paste kost áltijd onnodig veel tijd

Denk hierbij aan een koppeling tussen een boekhoudprogramma en een programma waarbij serviceorders worden ingevoerd. “In de praktijk zien we dat veel ondernemers dan met twee schermen werken en dan gaan copy-pasten. Dat kost ongemerkt best veel tijd. Iedere ondernemer die weleens een copy-paste actie doet, kan tijd en geld besparen door met onze automatiseringssystemen te gaan werken. Aan de hand van een vrijblijvende, eenvoudige berekening kunnen we nagaan hoeveel jij maandelijks gaat besparen na een relatief kleine investering.”

Testimonials

Wat klanten over ons zeggen

We zijn trots op het resultaat. Zie hier wat onze klanten over ons zeggen.
"Vanwege het grote assortiment producten van mijn leverancier, zocht ik een oplossing deze automatisch te onderhouden in mijn webwinkel. Service4IT heeft een volledig automatische koppeling gemaakt waarbij de artikelen, inclusief categorieën en afbeeldingen, in mijn webshop worden geplaatst en bijgewerkt. De koppeling wordt continue gecontroleerd en zelfs toen de website even niet bereikbaar was heeft Service4IT direct actie ondernemen.

Bedankt Jeroen voor deze goed service die jullie bieden."
Bas Schipper

Schipper Caravans & campers

"We zijn al meer dan 20 jaar actief en vanwege continue groei op zoek om onze processen steeds verder te automatiseren. In samenwerking met Service4IT hebben we een koppeling ontwikkeld waarbij verzendorders automatisch worden gemaakt, dit levert ons een aanzienlijke tijdwinst op wat resulteert in kostenbesparing.

Zodra de pakbon is geprint vanuit Snelstart ontvangt mijn koerier de verzendorder waarna het pakket wordt opgehaald, en ontvangt de klant een track & trace link namens ons bedrijf. Dit scheelt mij veel werk."
Wim Roukens

Rotex Quality Blades

"Via via kwam ik in contact met Service4IT. Het was een prettige klik en ze snapten heel snel wat ik wilde bereiken met onze webshop en hebben voor ons een koppeling gemaakt die aan al onze wensen voldoet. Dit was niet eenvoudig en een klant en klaar oplossing was niet voorhanden.

Het ontwikkeltraject was prettig met constant feedback en ook goede nazorg. Van harte aanbevolen als u uw bedrijf verder wil automatiseren!"
Jos Schellevis

Magna HiFi

Orders uit mijn beide webwinkels worden automatisch overgenomen in Snelstart. Ik had wat specifieke wensen en zocht een partner waarmee ik kon sparren, andere partijen waren niet flexibel en wilden zelfs geen maatwerk bieden.

Via CCV Shop kwam ik in contact met Service4IT. Zij hebben de koppeling op basis van mijn wensen uitgebreid, deze draait naar volle tevredenheid, mijn boekhoudster heeft veel minder werk en dit bespaart veel kosten. Daarnaast is het contact erg fijn en persoonlijk!
Bram Pape

Creastone